Rallisõitjad kihutasid Lõuna-Eestis

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rallisõitja Gert Kull on rahul. Vaatamata mõnele ärevale olukorrale sai ralli lõpetatud ja auto tervena koju toodud.
Rallisõitja Gert Kull on rahul. Vaatamata mõnele ärevale olukorrale sai ralli lõpetatud ja auto tervena koju toodud. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Reedel ja laupäeval Tartu- ja Põlvamaa teedel sõidetud rallil oli võistlemas kaks Järvamaa taustaga ekipaaži, neist ühele oli tegu suure ralli debüüdiga. Lõpuni jõudsid mõlemad.

Lõppenud ralli oli Eesti autoralli meistrivõistluste ja Estonian R2 Challenge´i neljas etapp – RR ESTONIA Tartu Rally 2017, ning kui puhtalt numbritesse süüvida, siis need näitavad, et kolmandik startijatest sel rallil lõpuni ei jõudnud. Kui lõpptulemuse sai kirja 52 ekipaaži, teiste seas ka üldarvestuses 26. kohale (omas masinaklassis kolmas) tulnud Gert Kull/Toomas Keskküla (BMW M3) ja 48. (kuues) koha saanud Rainer Paavel / Paavo Pajuväli (BMW M3), siis erinevatel põhjustel katkestanuid kogunes kahe võistluspäeva, kümne katse ja 133,89 kilomeetri jooksul 25.

Olgu öeldud, et enda masinaklassis ehk rahvusliku rühma EMV 7 (E11) klassis, kus sõidetakse üle kaheliitrise mootoriga autodega, olid Kull/Keskküla ka avapäeval nelja sõidetud kiiruskatse järel kolmandad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles