Ilus ilm ja plakativargad jätsid ekrelased tühja saali

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heli Koit (vasakult), Elar Niglas ja Arvo Toomsalu laupäeval Oisu elanikele oma plaane Türi valla juhtimises tutvustada ei saanud, sest ühtegi huvilist ei ilmunud kohale.
Heli Koit (vasakult), Elar Niglas ja Arvo Toomsalu laupäeval Oisu elanikele oma plaane Türi valla juhtimises tutvustada ei saanud, sest ühtegi huvilist ei ilmunud kohale. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Laupäeval sõitsid Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna Türi piirkonna liikmed mööda valda ringi, et kohalikele elanikele sügiseste valimiste eel enda seisukohti tutvustada.

Oisus oli kell 15 kohtumispaigaks määratud kohaliku rahvamaja kohvik. Kümmekond minutit enne algust istusid rahvamaja ees pingil neli kohalikku meest ja nautisid puuvilus kesvamärjukest. Rahvamajas poliitikutega tutvumine neid ei huvitanud, kuigi seal oli kaetud laud, kus pakuti teed, kohvi ja lihapirukaid.

Mõni minut enne kella kolme saabusid sarnaselt kohtumiselt Türilt kohale EKRE Türi valla esinumber Elar Niglas ning Heli Koit ja Arvo Toomsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles