Juhtumeid turvafirma töömailt: veeavarii ja alkoholimaiad vargad

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko on korduvalt kriminaalkorras süüdi mõistetud ja pea kõiki tegusid ühendab viinakurat.
Marko on korduvalt kriminaalkorras süüdi mõistetud ja pea kõiki tegusid ühendab viinakurat. Foto: Panther Media/Scanpix

Järvamaalt tulnud kurioossematest selleaastastest turvaväljakutsetest tõi G4S Eesti kommunikatsioonijuht Reimo Raja välja veeavariiga seotud juhtumi.

 

„Käesoleva aasta 19. veebruaril kella kl 3 ajal öösel sai G4S juhtimiskeskus sissetungihäire Paides asuvast külalistemajast. Sündmuskohale sõitnud turvapatrull leidis eest lahtise nullkorruse akna, kus asuvad saunaruumid. Juhtunust teavitati kontaktisikut, kes tuli kohale. Hoonet kontrollides sissemurdmise märke ei leitud ja aken oli arvatavasti lahti unustatud. Küll aga selgus, et hoones on veeavarii ja keldrikorruse pumbaruumis jooksis kraani ja selle liitmikute vahelt põrandale vett,” kirjeldas Raja sündmust.

Reimo Raja sõnul on see juhtum heaks näiteks, et võib ette tulla ka olukordi, kus valveseadmed avastavad mingeid olmelisemaid probleeme kui seda on võimalik sissemurdmine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles