Kombainid ja kitsed ootavad külalisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaal avab pühapäeval külastajatele uksed 11 talu, kus lisaks kodulindude ja -loomadega tutvuse tegemisele saab maitsta kohalikke küpsetisi ja teha lähemat tutvust taimemaailmaga.
Järvamaal avab pühapäeval külastajatele uksed 11 talu, kus lisaks kodulindude ja -loomadega tutvuse tegemisele saab maitsta kohalikke küpsetisi ja teha lähemat tutvust taimemaailmaga. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Millal sa viimati said kitsega tõtt vaadata või kombaini rooli istuda? Just nii kutsub kõiki maale järjekordne avatud talude päev.

Järvamaalt on end avatud talude päevale kirja pannud 11 talu, nende seas on nii aianduse, loomakasvatuse kui ka talutoodetega tegelejaid. Tõsi, kombainirooli istumise võimalust esialgu ükski talu välja ei reklaami, kuid kitsega saab tõtt vaadata küll.

Sel pühapäeval ootavad huvilisi nii suuremad farmid kui ka väiksemad talud, põnevad loomad ja taimed, vinge põllumajandustehnika, talutoit, huvikäigud, töötoad ja veel palju põnevat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles