Teleoperaatori valimiseks varu aega

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Augustis kaovad tavaantenniga tasuta telekanaleid vaatavate inimeste televiisoritest Kanal 2 ja TV3. Seniste telerivaatamisharjumuste jätkamiseks tuleks vaadata endale uus teleoperaator.

Starmani toodete ja teenuste osakonna juht Silver Soomre rõhutas, et TV3 ja Kanal 2 vabalevist kadumine puudutab vaid televaatajaid, kes pole veel ühegi operaatoriga teenuselepingut sõlminud. «Kindlasti jääb alles ka kliente, kes jäävadki vaatama vaid rahvusringhäälingu poolt tasuta edastatavaid telekanaleid, kuid ilmselt sõlmib enamik siiski lepingu mõne sobiva teleoperaatoriga,» pakkus ta.

Nende kahe telekanali vabalevist lahkumise osas pole Starmani inimesed hetkel täheldanud, et piirkonniti oleks huvi teenuse vastu kõrgem või madalam. «Küll aga on päris palju kliente teinud oma otsuse juba ära, sest 1. august pole enam kaugel ja kuna Starman pakub lepingu sõlmimiseks mugavaimat lahendust, kus teenus ja lepingud tuuakse kulleriga tasuta koju, on järjekord kiire tekkima,» nentis ta. «Seda eriti just tehnikute aegade osas, sest kui peaks juhtuma, et kliendil ei õnnestu ühel või teisel põhjusel teenust ise tööle saada, saadab Starman kohale ka tasuta tehniku, kes telepildi tööle paneb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles