Spordientusiastid kandideerivad IRLi ridades

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teenekas jalgpallitreener Viktor Mets, korvpalliklubi Seitse tegevjuht Viljar Pennert ja Järvamaa võrkpalliklubi mänedžer Veiko Tihemets kandideerivad kohalikel valimistel Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) nimekirjas.

IRLi linnapeakandidaadi Priit Värgi ütlust mööda jätkub sellega traditsioon, et Paide aktiivsemad spordientusiastid koonduvad nende nimekirja. «Spordialade ampluaa on meil lai – malest Tai poksini, kuid eesmärk on meil Paides spordikultuuri edendada. Selleks toetame asjaarmastajaid ja professionaale, täiskasvanuid ja lapsi,» ütles ta.

Veiko Tihemets lausus, et kohalik võrkpallielu on viimastel aastatel mühinal kasvanud. «Võrkpalliklubi on viimased kolm aastat pistnud rinda Baltimaade parimatega, noored on leidnud järjest enam tee võrkpallitrennidesse ja sel suvel toimus esimest korda rannavolle Eesti karikasarja etapp Paide kesklinnas,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles