Kontor keset linna

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmise nädala lõpul avati Paide kesklinna ringristmik inimestele ning arvamusfestivali ja linnavalitsuse koostöös sai alast mitmekesiste võimalustega linnaväljak – ruumikuluka ja autode valitsetud ringtee asemel saab seal praegu erinevates elutubades aega veeta, sporti harrastada või välikontoris veidi lahedamalt suvetööd teha.

«Palju õnne,» teatab peatoimetaja mu väljaütlemise peale, et prooviks siis seda välikontori asja. Teeks reportaaži või nii. Tema hääles aimub kerget sarkasmi, ent jään endale kindlaks. Kuskilt silma jäänud nädalahoroskoop lubab ka, et nädalasse langeb korraga nii Marsi-Uraani kui ka Päikese-Uraani kvadraat. Seega on õhus mässumeelsust ja soovi olla vaba kõikidest kohustustest ja piirangutest.

Töötada avatud kontoris kas sobib inimesele või siis mitte. Sama kehtib ka välikontori puhul, vahe on ainult selles, et õuekontoris ei helise telefonid ega pahise konditsioneer. Ei saa tahtmatult osa kolleegide telefonikõnest kellegagi, kes kurdab ootamatute teetööde, saamata jäänud ajalehe või veel mõne kolmanda olulise mure üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles