Kolmest koolist kaks leidsid uue juhi

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui juuni lõpus selgus, et Järvamaal on tööd pakkuda lausa kolmele haridusasutuse juhile, siis praegu on kolmest koolist kaks direktorid leidnud ning need alustavad augustis tööd. Paide valla lasteaed-algkool aga konkursil direktorit ei leidnudki.

Paide valla abivallavanem Enn Lehtpuu täpsustas, et neile ei laekunud konkursile tähtajaks ühtki avaldust ning otsingud asutuse uue juhi leidmiseks jätkuvad. Ta oletas, et ehk oli kandideerimise tähtaeg lühikesevõitu. Paralleelselt asutusele direktori otsimisega peab vald läbirääkimisi ka direktori kohusetäitja leidmiseks. «Lasteaiarühmad alustavad augustis tööd, Tarbjal 1. ja Sargveres 7. augustil,» märkis Lehtpuu.

Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann rõõmustas, et neil õnnestus leida direktor nii Türi toimetulekukoolile kui ka ühisgümnaasiumile. Nüüdseks on vallavalitsus mõlemad direktorid ka ametisse kinnitanud. Kui Türi toimetulekukooli asub 19. augustist juhtima Andres Tšumakov, siis 21. augustist on esimene tööpäev Türi ühisgümnaasiumi direktorina Anneli Eesmaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles