Vald loobus koolilaste lõunalaua katmisest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanksemäe Safferi omanikud Aili Tammleht ja Marek Balder hakkavad Albu toiduaidas pakkuma koduseid toite nii koolilastele kui ka kõigile teistele soovijatele.
Tanksemäe Safferi omanikud Aili Tammleht ja Marek Balder hakkavad Albu toiduaidas pakkuma koduseid toite nii koolilastele kui ka kõigile teistele soovijatele. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Albu vallavalitsuses allkirjastati leping, mille järgi hakkab järgmisel neljal aastal Albu toiduaida ruumides tegutsema kohalik ettevõte Tanksemäe Saffer.

Albu vallavanem Tiina Oraste põhjendas otsust anda hoone eraettevõtja kätesse sellega, et kohalik toitlustamine ei peaks olema valla ülesanne ning nõnda valitses ebavõrdne konkurents siinsete ettevõtjate suhtes. Viimased 13 aastat tegutses mõisa kõrval asuvas hoones vallale kuuluv ettevõte Albu toiduait.

«Tegime riigihanke, et kindlustada valla lastele lõunasöök, aga teiste kodanike toitlustamine ei puutu meisse,» lausus Oraste. Hankelepingu eeldatavaks maksumuseks märkis vald 192 000 eurot. Tanksemäe Saffer oli ainus, kes esitas oma pakkumise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles