Tänavakorvpallurid püstitasid kümnendi rekordi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tänavakorvpallisarja «Paide suvi 2017» kolmanda osavõistlusena reede õhtul Paides Laia tänava korvpalliväljakutel peetud öökorvpallist võttis osa 44 võistkonda 150 korvpallisõbraga. See on siinsete tänavakorvpalli võistluste parim tulemus, seda teadjate kinnitusel vähemalt viimasel kümnendil.

Paide korvpalliklubi Seitse tegevjuht ja sarja üks korraldaja Viljar Pennert ütles, et öökorvpall oli ühtlasi ka üle-eestilise Sprite 3x3 sarja boonusetapp.

Eliitsarjas oli kohal üheksa võistkonda, nende seas Paide spordikeskus. Kohal olid ka tugevad meeskonnad Venemaalt, Lätist ja Leedust. Neile pakkusid konkurentsi Eesti võistkonnad, kelle ridadesse kuulus ka mitmeid Paide Viking Window mängijaid. «Kõik eliitsarja mängud olid väga pingelised ja võitluslikud, iga mäng alates alagrupist oli väga tähtis,» hindas Pennert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles