Maastikuratturid said tunda Valgehobusemäe karmimat poolt

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meistrivõistlustel maastikuratta teatekrossis tuli seenioride absoluutkassis Hauka veloklubi meeskond kolmandaks. Pildil on nende esimese vahetuse rattur Valgehobusemäe tipust mööda treppe alla tuhisemas.
Eesti meistrivõistlustel maastikuratta teatekrossis tuli seenioride absoluutkassis Hauka veloklubi meeskond kolmandaks. Pildil on nende esimese vahetuse rattur Valgehobusemäe tipust mööda treppe alla tuhisemas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Rajale kuhjatud suured kivid, järsud tõusud ja laskumised, hüpped – ratturid pandi nädalavahetusel Valgehobusemäel rängimal viisil proovile.

«Vast oleks juba aeg Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskus ümber nimetada ratta-, suusa- ja puhkekeskuseks,» teeb keskuse teise korruse rõdul võistlust teadustanud kommentaator laupäeva lõuna ajal mikrofoni omapoolse ettepaneku.

Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuse juhataja Kalju Kertsmik kuuleb seda ning kiidab naljatledes mõtte heaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles