Suvevolle lõpetas Paides päikesepaistes

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Kaks kuud peetud suvevolle tõmbas eile õhtul otsad kokku. Ilmataat andis sooja mõnusa suveõhtu ning võistlejad said nautida võistlust. Kokku osales kaheksandal etapil 26 meest ja 13 naist.

 

Suvevolle korraldaja, Paide Võrkpalliklubi juhatuse esimees Piret Reinfeld andis teada, et meesteturniiri võitis väga pingelises finaalis napi eduga Veiko Tihemets, Mihkel Jago ja Indrek Tamberg. Tugeva teise koha võtsid endale German Tepner, Ilmar Mõttus, Viktor Karakulov. Ka teine kohamäng oli väga pingeline. Mõne punktiga olid paremad Margus Tepner, Viljo Jüristo ja Kalev Orgvee. Neljanda kohaga pidid leppima Kristofer Virkoja, Mikk Kallakmaa, Uku Lattik ja Taivo Kivimäe.

Reinfeld lisas, et ka naistel toimus tõeline lahing. „Neljanda koha võtsid endale Elizabet Lindjärv, Melani Adrat ja Caroline Koit, kuid esimest kuni kolmandat kohta lahutasid vaid mõned geimipunktid,“ sõnas ta. „Nii oli õnne seekord rohkem Gertrud Alatarel, Maie Bernhardil ja Elizabeth Kattail. Teisele kohale tulid Irene Virkoja, Karin Lassi, Marili Orro ning kolmanda koha viisid koju Terje Kespre, Marielle Kleemeier, Nele Mangmann ja Stella Viktoria Siider.“

Enne viimast etappi jahtis naistest võidukarikat viis võistlejat. 82 punkti oli Irene Virkojal ja Elizabeth Lindjärvel ning 80 punkti Gertrud Alatarel, Stella Victoria Siidril ja Nele Mangmanil. Kõige vähem vedas seekord Elizabethil, kes siiani oli juhtinud Paide edetabelit ning ka üleeestilist edetabelit, sest viimasel etapil saavutatud neljanda kohaga jäi ta esikolmikust välja. „Nukrust hinges ja pisaraid oli näha Stella Victoria näos, kes noorima võistlejana oli kõikidel etappidel andnud endast parima, aga pidi siiski loovutama kolmanda koha treeningkaaslasele Nelele, kellega oli tal võrdselt 90 punkti, kes aga seitsmendal etapil oli temast paremal kohal. Naiste turniiri võitjaks osutus Gertrud Alatare 94 punktiga. Teise koha saaavutas Irene Virkoja.“

Meestel sedavõrd tihedat rebimist ei olnud: kolm võistlejat olid end teist pisut kindlamalt eest ära rebinud ja jagasid omavahel võidukarikad. 102 punkti teenis Järvamaa Võrkpalliklubi eestvedaja Veiko Tihemets ja viis koju võidukarika. 88 punkti ja kindla teise kohaga läks koju Margus Tepner ja kolmas koht kuulus noorele Sten Perillusele 76 punktiga.

Kokku võttis seekordsest suvevollest osa 49 mees ja 20 naisvõistlejat. „Väga hea meel on peakorraldajana selle üle, et esimest korda seitsme aasta jooksul tuli randa niipalju naisi, et igal etapil sai õrnem pool oma turniiri korraldada. Kõige rohkemaarvumisem oli esimene etapp, kus võistlustulle läks 47 võistlejat,“ ütles Piret Reinfeld.

Paide randa tasub spordisõbral taas tulla 20. augustil, mil toimuvad Järvamaa meistrivõistlused segapaarisrannavolles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles