Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

* Väätsa prügila ja Tootjavastutusorganisatsioon OÜ hakkavad Paide ja Türi linna elanikele pakkuma teenust, mis annab võimaluse vabaneda pakendijäätmetest kodust lahkumata ja tasuta. Tootjavastutusorganisatsiooni juhataja Kristiina Dreimann-Azojani ütlust mööda on pakendikotiteenus mõeldud eramaja omanikele, kellele tahetakse luua alternatiiv linnast kollaste pakendikonteinerite otsimisele.
 
* Türil tehisjärve ääres võõraid lapsi pildistanud mehe tegevusse sekkus esmalt rannavalvur, seejärel turvatöötaja ja lõpuks politseipatrull. Enne politsei kohalejõudmist lõhkus mees oma fotoaparaadi mälukaardi.
 
* «Tee rikute kõiki seadusi,» hõiskas Koeru vallavolikogu liige Jaanus Murakas veel viimasel hetkel, kui volikogu asus hääletama kohaliku kommanaalettevõtte saatust puudutavat punkti. 
Kohe, kui see teema volikogu istungil arutlusele jõudis, teatas volinik Murakas, et vald ei tohiks Koeru Kommunaali aktsiaid müüa, sest erakätesse minnes soojahind kindlasti tõuseb. 
Seepeale teatas vallavanem Andres  Teppan, et täna ei räägitagi kommunaalfirma müügist. Muraka väite peale, et isegi eelnõu seletuskirjas seisab, et tuleb kaaluda müügist saadud raha valla laenukoormuse vähendamiseks ja investeeringuteks Koeru vallas, vastas Teppan: «Järelikult on seletuskiri eelnõuga vastuolus.»
 
* Järva Teataja lugeja saatis nädala alguses toimetusele foto Türi-Allikul Pärnu–Rakvere maantee äärde paigaldatud «kiiruskaamerast». Kaamera tegi oma tööd vaid päeva, siis see kadus. 
 
* On neid, kellele põllumeeste pahameel vilja- ja rapsipõldudel tallamise pärast arusaamatuks jääb. Võõrastel põldudel käiakse aga mitmel eesmärgil. Albu kandis on nahaalsus tõusnud uuele tasemele – põldudelt viiakse ära heina ja seda omanike silme all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles