Järvamaa raadiohääl on Käsmus igal aastal kohal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel aastal toimub Viru Folk 11-13. augustil. Festival toob kokku erinevaid folgisõpru, kes tulevad sumedaid augustiöid nautima.
Sel aastal toimub Viru Folk 11-13. augustil. Festival toob kokku erinevaid folgisõpru, kes tulevad sumedaid augustiöid nautima. Foto: Meelis Meilbaum

Augusti algul toimuval Viru Folgil on tänavu juubel – festival saab kümneseks. Andres Põllu on oma abikaasaga olnud Käsmus kohal iga kord alates teisest festivaliaastast.

Üheksa aastat tagasi läks Paidest pärit Andres Põllu lihtsalt huvi pärast vaatama, mis Käsmu festivalil toimub. Kuigi Viru Folk ei ole tema sõnul festival, kus osaleksid kõige säravamad maailmanimed, meeldib see Põllule just hea seltskonna ja koha enda poolest. “Need asjad panevad muud maailma ja kogu seda jama unustama ning lasevad paar-kolm päeva lihtsalt olla ja nautida,” räägib Kesk-Eesti Tre Raadio raadiohääl.

Andres Põllule meeldib Viru Folgil käia ka seetõttu, et seal trehvab paljusid vanu sõpru, keda näebki vaid kord aastas – Käsmus. “Ma olen piisavalt vana, et kõik mu sõbrad on mööda ilma laiali, ja olgem ausad, selliseid inimesi on palju, kes eelistavad Viru Folki mõnele teisele üritusele,” ütleb Põllu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles