Vallimäel tuleb esitlusele Eesti popi- ja rokiklassika

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Hittsaates «Su nägu kõlab tuttavalt» omavahelise suurepärase klapi avastanud Lenna Kuurmaa, Piret Krumm ja Liina Vahtrik naasevad sel suvel lavalaudadele, et esitada armastatud Eesti popi- ja rokiklassikat läbi aegade.

Südasuvise Eestimaa lavadel saab näha ja kuulda kolme väga erinevat artisti, keda ühendab armastus hea Eesti muusika vastu. Esitusele tuleb muusikat Fixist Terminaatorini ning Marju Kuudist Orelipoisini – üllatusi ja äratundmisrõõmu jagub kogu õhtuks.

«Sellised erinevad koostööprojektid on väga inspireerivad ja pakuvad ka publikule huvitavaid elamusi,» kirjeldas Kuurmaa. «Võib oodata üllatusmomente, kõik artistid on väga erinevad ja igaüks toob oma isiksuse kaasa. Jagan lava toredate ja andekate näitlejataridega, kes on just huumori valdkonnas tugevad ja ma arvan, et meil kõigil saab lõbus olema. Laulude vahele tulevad ka mõned väikesed lõbusad sketšikesed.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles