Väätsal saab põhus hullata

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Kopliste/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Täna tulevad Väätsa kortermajade elanikud juba kolmandat aastat järjest õuele möllama ja üksteiselt mõõtu võtma. Kuigi festivali peetakse kortermajade vahel, on osalema oodatud kõik, kel mõni mõte teoks tegemist ootab. Festivali põhiidee seisneb usus, et iga inimene teab kõige paremini, mis talle meeldib ja oskab seda kõige muhedamalt korraldada.

«See nii-öelda põlve otsas tehtud festival toob kokku toredad inimesed ja on pidevas kulgemises. Elu on näidanud, et ideed ja tegemised sünnivad jooksvalt, olgu nad kavas ette nähtud või mitte,» selgitas üks festivali korraldajatest Lauri Läänemets.

Festivalil on avatud mitmed kodukohvikud, rohkelt leidub tegevusi igas vanuses lastele, näha võib teatrietendust, esinevad lauljad ja muusikud, tutvuda saab kortermajade ajaloonäitusega, avatakse mängupõrgu. Veeatraktsioonide eest hoolitsevad Väätsa vabatahtlikud päästjad ja turvalisuse näiteid esitleb päästeamet. Seekord valitakse kõige huvitavamate rõdudega kortermaja ja majade vahel tõmbab sae käima vigursaagija Janno Traks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles