Laagrinädal Paides lõppes ukrainlaste võitudega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Augusti teises pooles Taiwanil peetavaks universiaadiks valmistuv Eesti kuni 23aastaste korvpallikoondis oli terve eelmise nädala Paides laagris ja lõpetas selle kahe kontrollmänguga Ukraina universiaadikoondise vastu. Mõlemas mängus tuli vastu võtta kaotus.

Reede õhtul aset leidnud avakohtumises jäid eestlased Ukraina eakaaslastele alla suurelt – 67 : 99. Laupäeval peetud korduskohtumises osutas Eesti paremik märksa tugevamat vastupanu, kuid kaotati siiski 64 : 80.

Mänge jälginud korvpalliklubi Seitse treener Viljar Pennert ütles, et esimeses mängus oli Ukraina selgelt parem lauavõitluses ja kolmepunktivisete tabavuses. «Eestil andis tunda korvialuse jõu puudumine. Puudu oli pikkusest, sest peale puusavigastuse tõttu mängust kõrvale jäänud Madis Soodla pole koondises ühtegi kahemeetrist mängijat,» täheldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles