Võiduka sõiduga alanud suurvõistlus lõppes Meico Vettikule kurvalt

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meico Vettik (nr 651) näitab Lange rajal suurepärast minekut ning hoiab 125cc masinaklassi teises finaalsõidus kodupubliku rõõmuks vahepeal isegi neljandat kohta.
Meico Vettik (nr 651) näitab Lange rajal suurepärast minekut ning hoiab 125cc masinaklassi teises finaalsõidus kodupubliku rõõmuks vahepeal isegi neljandat kohta. Foto: Sille Annuk / Postimees

Eesti motokrossi fännide emotsioonid olid laes, kui laupäeval sõitis paidelane Meico Vettik Lange motokeskuses toimunud juunioride maailmameistrivõistluste 125cc mootorrataste teises ajasõidus parima aja ning pääses finaalsõitudesse teisena stardikohta valima.

Teisena seetõttu, et esimese ajasõidu võitnud itaallane Gianluca Facchetti oli temast siiski veidi kiirem. 125cc klassis oli kahes ajasõidu grupis kokku rajal 68 sõitjat.

Vettik näitas oma grupi parimat ringiaega 1.35,979, mis oli 0,008 sekundi võrra kiirem tänavusest Euroopa meistrist prantslasest Brian Moreaust, kes platseerus ajasõitude kokkuvõttes kolmandaks. Kokkuvõttes viienda ajaga jõudis finaalsõitudesse ka eestlane Andreas Hiiemägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles