Maavalitsuse töötajad otsivad uusi ameteid

, Järva Teataja suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva maavalitsus
Järva maavalitsus Foto: maavalitsus

Tuleva aasta algul lõpetab oma töö Järva maavalitsus, seega peab endale uue ametikoha leidma 23 inimest, kes praegu iga päev Järvamaa käekäigu eest hoolt kannavad.

Haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Kersti Viilup rääkis, et kuna maavalitsuste likvideerimine on juba mõnda aega teada olnud, on ametnikud end selle mõttega harjutanud. «Inimesed otsivad tasapisi tööd ja mõnele on tehtud ka pakkumisi, aga vähemalt pooltel pole veel kohta, kuhu edasi minna,» rääkis ta.

Viilupi ütlust mööda on sotsiaalvaldkonna inimestele tulnud küll erinevatest asutustest tööpakkumisi, aga ükski neist ei asu Paides. «Järvamaal ei teki hariduse ja noorsootöö alal kohe kindlasti töökohti juurde ja pole ka kuulda olnud, et lisatööjõudu vajaksid need struktuurid, kuhu meie praegused ülesanded edasi lähevad,» lisas ta. Viilup hoiab tööpakkumistel silma peal ja ei oska veel öelda, kus ta uuel aastal tööle asub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles