Tänavakorvpallurid tõid Paidele au ja kuulsust

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide spordiklubi tänavakorvpalli meeskonna mängijad (vasakult) Jaagup Toome, Kiur Akenpärg, Mario Polusk ja Erik Luts naudivad Tallinn Openi võitu ja mitme etapi kokkuvõttes saavutatud Eesti meistritiitlit.
Paide spordiklubi tänavakorvpalli meeskonna mängijad (vasakult) Jaagup Toome, Kiur Akenpärg, Mario Polusk ja Erik Luts naudivad Tallinn Openi võitu ja mitme etapi kokkuvõttes saavutatud Eesti meistritiitlit. Foto: Siim Semiskar / tanavakorvpall.ee

Sel nädalavahetusel rahvusvahelise Tallinn Openi turniiriga lõppenud 3 x 3 Eesti tänavakorvpalli meistrivõistluste 12. hooaja eliitsarja mängud võitis Paide spordikeskuse meeskond ning tõmbas sel moel Paidele ja siinsele spordilembusele positiivset tähelepanu.

Eesti meistriteks tänavakorvpallis tulid Sander Viilup, Erik Luts, Mario Polusk, Jaagup Toome, Kiur Akenpärg ja Oliver Metsalu. Tallinn Openi võitsid Mario Polusk, Erik Luts, Kiur Akenpärg ja Jaagup Toome. Sander Viilup ja Oliver Metsalu võistlesid samal ajal koos Eesti universiaadikoondisega.

Paide spordikeskuse juhatuse liige Mario Polusk selgitas, et võistkonda Paide spordikeskuse nime alla koondades oli eesmärk teha spordiasutusele reklaami ning anda edasi sõnumit, et Paides on sport au sees ja koht, kus sportida, kõigile olemas. «Pealegi on meeskonna pooled liikmed ehk siis mina, Sander Viilup ja Erik Luts Paidega vähem või rohkem seotud,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles