Rannaspordimaja hakkab ilmet võtma

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordisõprade abiga uue kuue ja avara terrassi saanud rannamaja pakub võrkpallihuvilistele ja rannarõõmude nautlejaile ajaveetmiseks senisest paremaid tingimusi.
Spordisõprade abiga uue kuue ja avara terrassi saanud rannamaja pakub võrkpallihuvilistele ja rannarõõmude nautlejaile ajaveetmiseks senisest paremaid tingimusi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel kevadel Paide tehisjärve äärde toodud ja Järvamaa võrkpalliklubi kasutusse antud Järvamaa haigla endise galerii jupp on muutunud terrassiga rannamajakeseks, kus spordisõbrad saavad riideid vahetada ja varustust hoida.

Järvamaa võrkpalliklubi esindaja Veiko Tihemets ütles, et galerii kasutamiseks sõlmis ta lepingu Paide spordikeskusega, kes andis seni kasutult linnastaadionil seisnud hoone võrkpalliklubile seitsmeks aastaks. «Lepingus on kirjas, et kui võrkpalliklubi kasutab majakest heaperemehelikult, panustab selle remonti ja arendusse, jääbki hoone pärast lepingu tähtaja möödumist tema omandusse,» selgitas ta.

Sellises seisus toodi vana galerii jupp Paide tehisjärve äärde.
Sellises seisus toodi vana galerii jupp Paide tehisjärve äärde. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles