Järvamaa tüdruk krooniti ratsutamises noorte Eesti meistriks

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisi Unt hobusel Parys
Teisi Unt hobusel Parys Foto: Elin Jalakas

Nädalavahetusel toimusid Koordi Tallides Eesti Meistri Võistlused kolmevõistluses noorte 16.-25. aastaste vanuseklassi arvestuses, kus kolmevõistluse Eesti meistriks tuli Järvamaa tüdruk Teisi Unt. 

Selles arvestuses olid Järvamaalt esindatud kaks võistlejat Teisi Unt hobusel Parys ja Anna -Liisa Raudsepp hobusel Bignam. Kahepäevane võistlus oli algusest peale väga tasavägine. Esimesel päeval peale kahe ala lõppedes koolisõidu ja takistussõidu järel asus Teisi EMV arvestuses sõitu juhtima Anna-Liisa platseerus neljandale kohale. Et säilitada võidu positsiooni tuli järgmise päeva kross läbida puhtalt, mida ka mõlemad tüdrukud tegid. Võistlusklassi lõppedes toimus paremusjärjestuses muudatused Teisi suutis oma esikohta hoida ja krooniti kolmevõistluses Noorte Eesti Meistriks 2017. Anna-Liisa tõusis poodiumil kolmandale, pronksmedali vääriliseks kaotades teisele kohale ainult 0,5 punktiga.

Peale selle toimus veel võistlus kahes võistlusklassis 70 ja 90 cm kõrgusele. 70 cm sõidus noppisid Järvamaa tüdrukud veel nii mõnegi koha

III Anna-Liisa Raudsepp hobusel Be Happy

IV Teisi Unt hobusel Esperanto

V Arina Berngard hobusel Elfie

Järgmine võistlus Koordi Tallides toimub 26.- 27.august Eest Meistri Võistlused Seenioride arvestuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles