Palju õnne, oravapoiss!

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oravapoiss Kribu saab oma sünnipäevatordilt põske pista erinevaid seemneid, pähkleid, puuviljatükke ja viinamarju. Nagu ikka, ei puudu ka kirss tordilt.
Oravapoiss Kribu saab oma sünnipäevatordilt põske pista erinevaid seemneid, pähkleid, puuviljatükke ja viinamarju. Nagu ikka, ei puudu ka kirss tordilt. Foto: Virge Võsujalg

Eestimaa loomakaitse liidu hoiukodus Paides sai oravapoiss Kribu eile aastaseks. Tema kasuvanem Virge Võsujalg valmistas sel puhul loomakesele maitsva tordi.

Eestimaa loomakaitse liidu Järvamaa piirkonna juht Virge Võsujalg ütles, et eile aasta tagasi oli päev,  mil tema juurde toodi Tallinnast terve pesakond väikeseid hätta sattunud oravapoegi. «Kribu eristus pesakonnast sellega, et oli kõige väiksem ja väetim. Oli ka näha, et vennad ja õed kiusasid teda ega tahtnud enda hulka,» selgitas ta.

Paljud arvasid, et Kribu ei jää ellu. «Ma ei tahtnud kaotada ainsatki oravalast ning otsustasin, et eraldan ta teistest ja võtan oma erilise hoole alla,» selgitas Võsujalg, miks Kribu kasvas teistest oravatest eraldatuna inimese juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles