Heategevusprojekt “Lapsed kooli!” stardib peagi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitarbed.
Koolitarbed. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti lasterikaste perede liit (ELPL) viib läbi heategevusprojekti „Lapsed kooli!“, mille eesmärk on koguda koolitarbeid lasterikaste perede toetamiseks. Oma panuse heategevusse saavad anda ka järvalased.

Koolitarvete kogumispäevad toimuvad augustikuu teisel nädalalõpul ning kaasavad kokku üle 350 vabatahtliku, kelle abil viiakse nelja päeva jooksul läbi aktsioon 39-s Selveri kaupluses. Järvamaal toimub koolitarvete kogumine Paide Selveris.

Kokku on kampaaniasse kaasatud 18 kauplust Tallinnast ja Harjumaalt, neli kauplust Tartust, kolm kauplust Pärnust ning 14 kauplust mujalt Eestist.

Vabatahtlikud on kõikides maakondades jagamas teavet ja kogumas annetusi 10. - 13. augustini, neljapäevast reedeni kell 16 - 19 ning laupäevast pühapäevani kell 11 - 15.

Kui keegi tunneb, et on valmis vabatahtlikuna koolitarvete kogumisaktsioonis kaasa lööma, saab end kirja panna veebilehel http://www.lasterikkad.ee/tule-vabatahtlikuks-3/ 

Eesti lasterikaste perede liidu presidendi Aage Õunapi sõnul on sügis paljude perede jaoks pingeline aeg, sest kooli alguse puhul langeb pere eelarvele keskmisest suurem koormus. „Selleks, et valmistada lastele rõõmu kvaliteetsete koolitarvetega kutsungi kõiki inimesi märkama ning annetama koolitarbeid. Korraldajatel on hea meel nii väikese kustukummi, vihiku, kui ka kallimate koolitarvete üle,“ lausus ta.

Igas piirkonnas kogutud asjad lähevad jagamiseks just selles maakonnas elavate perede vahel ning annetatud esemed jagavad liidu liikmed laiali hiljemalt septembrikuu esimestel nädalatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles