Mõõduvõtt rulluiskudel andis hea emotsiooni

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui tavapäraselt on Paide rulluisuvõistlustel kohal olnud Eesti uisuparemik ning kohalikud harrastajad pole tihanud nendega mõõtu võtma minna, siis eilsel võistlusel said rulluisuentusiastid võistelda omakeskis ning tunda sõidust rõõmu.

Reopalu Kirna rulluisuvõistluse eestvedajaks olnud Piret Reinfeld ütles, et vaatamata Adavere ja Tallinna rulluisuproffide mitte kohalolekule, tuli julgeid sõitjaid starti vähe. «Aga need 14 osalejat, kes tahtsid end proovile panna, said seda siiski teha,» sõnas ta.

Reinfeldi teada on Reopalust Kirna ligikaudu 4,5 kilomeetrit ja selle vahemaa läbimiseks kulub harrastajatest rulluisutajatel keskmiselt 10 - 15 minutit. «Nii mõnigi osaleja tunnistas, et pole ammu uisutanud või ei tee seda kuigi sageli. Samas oli ka neid, keda võib Paide ja Türi vahelisel kergliiklusteel sageli sõitmas kohata,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles