Purdi külavanem üllatas aktiivsusega

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President istutab Maapäeval puud
President istutab Maapäeval puud Foto: Erakogu

Eesti külade maapäeval osalenud 20 liikmelisele maakonnaesindusele tuli üllatusena Purdi külavanem Mairon Nugise sedavõrd suur aktiivsus ja seda juba enne sõitu

Eelmisel nädalavahetusel Viljandimaal Vana-Võidus peetud külade inimeste tähtsündmusele Eesti Külade XII Maapäevale sõitis Järvamaalt 20 liikmeline esindus. Järvamaa delegatsioonijuht Kodukant Järvamaa juhatuse liige Marta Kondas sõnas, et igast omavalitsusest vähemalt ühte aktiivset külainimest osalema kutsudes sattus ta Purdi külavanema Mairon Nugise näol ikka väga meeldiva noore inimese otsa.

Meest soovitas Kondasele Paide valla abivallavanem Enn Lehtpuu. Kondas polnud varem mehest midagi kuulnud, kuid kirjutas talle ja kutsus osalema. „Mairon helistas kohe mulle ja oli väga huvitatud programmist, mis sündmusega tegemist ning pakkus kohe välja ideid, mida tema saaks kaasa võtta maakondade ühisele toidulauale `Maakondade maitsed`` ja lubas ka Paide vallast raamatuid küsida. Ütleme nii, et Mairon Nugis üllatas meid kõiki oma aktiivsusega,” kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles