Arvamusfestival saab oma mobiilimasti

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01:P
PRN01:P Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sel nädalal toimuv arvamusfestival toob Paide ligi 10 000 inimest. Selleks, et festivali publikule oleks kiire 4G internet alati kättesaadav, ehitab Tele2 Paide ürituse ajaks mobiilside erilahenduse ja kuuekordistab festivali piirkonnas mobiilse interneti mahtu.

Paidest pärit Tele2 müügi- ja turundusdirektor Kristjan Seema ütles, et ühelgi festivalilisel ei jääks melu ja ülevaated kõige põnevamatelt aruteludelt sõpradega jagamata, püstitab ettevõte sündmuse ajaks Paidesse erilahendusega 17 meetri kõrguse liikuva tugijaama. «Lisasime festivali tsentrisse kuus 4G sektorit, sama palju 3G sektoreid ja kõnemahu laiendamiseks lisame ka 2G sektoreid,“ rääkis ta.

Liikuv tugijaam seatakse üles Paide Vallimäele.

Erilahenduse puhul liidab Tele2 1800 MHz ja 2100 MHz sagedused, mis pakub festivali publikule 4G mobiilse interneti puhul allalaadimiskiiruseks kuni 300 Mbit/s. 3G lisamahtusid pakutakse sagedusel 2100 MHz ja 2G kõnemahtusid sagedusel 1800 MHz. Lisaks festivalialale on Tele2 suurendanud ka Paide ja selle lähedal asuvate tugijaamade võimekust.

„Tele2 ehitab spetsiaalseid erilahendusi suurüritustele, kus osaleb vähemalt 10 000–20 000 inimest, nagu laulupidu, Weekendi festival, Õllesummer,“ ütles Seema. Ta lisas, et samuti lisame olemasolevatesse tugijaamadesse internetimahtusid Tallinna lauluväljakul toimuvate kontsertide ajal. Seema sõnul on Tele2-l üks liikuv tugijaam suurüritustele reageerimiseks alati valmis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles