Avapäev meelitas rahva keskväljakule kokku

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vao pagulaskeskuse tumedanahalised kokad kutsusid lärmakalt rahvast nende poolt pakutavat kanakarrit ja riisi sööma.
Vao pagulaskeskuse tumedanahalised kokad kutsusid lärmakalt rahvast nende poolt pakutavat kanakarrit ja riisi sööma. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui eelmistel aastatel on arvamusfestival koondunud rohkem Paide Vallimäele, siis seekord kihas tõeline melu juba enne festivali algust hoopis keskväljakul.

Arvamusfestivali üks korraldajaid, Maiko Keskküla, tunnistas, et korraldusmeeskonnale on aastaid muret teinud, kuidas panna keskväljak elama. «Nüüd viimaks on see õnnestunud,» lausus ta. «See on hämmastav, kui palju inimesi kogunes keskväljakule. Tundub, et see on sobiv koht tuttavatega kokku saada, puhata, natuke juttu ajada, head toitu nautida, jahutavat jooki maitsta või jäätist limpsida.»

Vallimäe arvamusalade täituvus jäi eilse päeva esimeses pooles keskväljakul tehtavale isegi veidi alla. Ehkki paistis, et üks huvitavamaid arutelusid sai kohe päeva algul hoo sisse Vabaerakonna laval, kus osales ka president Kersti Kaljulaid ja jututeemaks oli «Milline on tuleviku kogukond?».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles