Lugejate tormipildid ja videod: Taevas oli välkudest valge

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järva Teataja lugeja Taavi Parts saatis video tänasest äikesest Väätsal.

Üks Türilt Tallinna rongiga sõitnud lugeja aga andis teada, et Kärus oli tormituul murdnud puu otse majale ning murdunud puid oli näha ka mujal teekonnal.

Marili Rooba saatis video, milline nägi torm välja Paide Vallitornis viibides.

Ootame ka Sinu tormipilte, -videosid või teateid tormikahjudest aadressil toimetus@jt.ee, kirjuta meile Facebooki sõnumitesse või helista 5307 6610.

Albu vallas elav Diana Kuusemaa aga saatis pildi Järva-Madiselt, kus tormituul oli lennutanud bussiootekoja keset teed.

Järva-Madise bussiootekoda
Järva-Madise bussiootekoda Foto: Diana Kuusemaa

Kuusemaa tuli koju Ugala etenduselt "Kõrboja perenaine", mis tormi tõttu pooleli jäi. Ta täpsustas, et torm hoidis neid kuni esimene vaatlus läbi. "Jōudsin kohvikusse, väljas oli koik pime, järsku tõusis tuul ja see mis lahti laks oli ulme." Aga kuna etendus talle väga meeldis, oli ta valmis minema kleidis, keebi ja vihmavarjuga ka teist vaatust jälgima.

"Koju sõitsin slaalomit - puud olid tee peal ja torm selline, millist ei tea, kas olen näinudki. Ka vallamaja oli saanud korralikult räsida: puu oli kukkunud puruks ühe akna ja ka katus oli osaliselt läinud," kirjeldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles