Paide linn küsib arvamust huvitegevuse kohta

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trikirattur.
Trikirattur. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linna ootab kohalikelt noortelt, kel vanust 7 – 19 aastat soovitusi ja ettepanekuid, millise huvitegevusega nad tahaksid tegeleda. Küsitlusele vastama on oodatud ka oma laste soovidest teadlikud lapsevanemad.

1. juulist jõustus noorsootööseaduse täiendatud redaktsioon, mis tähendab seda, et huviharidus saab riigilt täiendava toetussüsteemi. Eesmärk on muuta noortele huvitegevus kättesaadavamaks ja pakkuda mitmekesisemaid võimalusi. Samuti on oluline, et mitteosalejate osakaal väheneks  ning kõik noored leiaksid just neile huvipakkuva huviringi- ja tegevuse.

Seetõttu ootavadki linnajuhid eeskätte laste ja noorte arvamusi, millega nad Paides tegeleda tahaks. Huvitegevuse kättesaadavus peaks olema tagatud kõikidel huvialadel, mistõttu võivadki noored lasta fantaasial lennata ja pakkuda välja tegevusi, kus nad ise heal meell osaleks.

Kõik senised huvitegevused linnas muidugi jätkuvad. Pigem käib jutt lisavõimaluste loomisest. Linnajuhid loodavad laste ja lastevanemate abiga välja selgitada, millised on praegused kitsaskohad ja millele peab edaspidi rohkem tähelepanu pöörama. Iga arvamus on oluline ja lisatakse huvitegevuse kaardistamisel lauale.

Küsitlust saab täita siin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles