Lasterikaste Perede juhatuse liige kandideerib Paide IRL-s

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hääletuskast
Hääletuskast Foto: Birgit Itse /Järva Teataja

Järvamaa Lasterikaste Perede Ühenduse juhatuse liige Allar Reivik kandideerib Paide linnavolikokku IRL-i ridades.

 Roosna-Allikult pärit kuuelapselise pere isa Allar Reivik sõnas, et tema osalemine volikogu valimistel on kantud soovist, et omavalitsus toetaks tulevikus rohkem lastega peresid. „Paratamatult on nii, et pered, kus on neli või rohkem lapsi on majandusliku toimetuleku poolest haavatavamad kuna pereemal on keeruline laste kõrvalt töötada. Kannatajaks on lapsed," lausus ta.
 
Reivik kommenteeris, et samuti on tema mureks pered, kus kasvavad erivajadustega lapsed ja nende emadel puudub kindlustus. "Seepärast sean sihiks, et Paide linnas, vallas ja Roosna-Allikul oleksid edaspidi suuremad toetused lasterikaste perede laste trennidele ja huviringidele,“ ütles ta.
 
Paide IRLi linnapeakandidaat Priit Värk selgitas, et ka möödunud valimistel olid Paides nende prioriteediks pered. „Hoolimata sotside ja keskerakondlaste leigest huvist perede osas sai IRLi eestvedamisel Paides tõstetud laste sünnitoetust ja vabastatud kolmas laps huviringitasust 25 euro ulatuses. Lisaks võtsime vastu noortele peredele mõeldud kodude soetamise soodustamiseks eluasemelaenu intressi tagasimakse 2% ulatuses,“ kommenteeris ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles