Järvalased tegid rahvarallil elu parimat sõitu

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva-Jaani mehed Rando Suve (vasakul) ja Priit Seire tunnevad uhkust esimeste võidukarikate üle, mis õnnestus neil oma Mitsubishi Coltiga Tapa rahvarallil välja sõita.
Järva-Jaani mehed Rando Suve (vasakul) ja Priit Seire tunnevad uhkust esimeste võidukarikate üle, mis õnnestus neil oma Mitsubishi Coltiga Tapa rahvarallil välja sõita. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Tapal sõidetud rahvaralli kolmandal osavõistlusel jõudis kolm Järvamaa ekipaaži pjedestaalile. Priit Seire ja Rando Suve lõpetasid esiveoga masinate klassis 2WD-V võidukarikaga ning Alari Lunts ja Kaur Teder jõudsid tagaveoga masinate klassis 2WD-S teisele kohale.

Noorteklassis J16 sõitnud Kevin Kärp ja Marek Mändla teenisid hõbedase karika.

Priit Seire sõnas, et see oli nende esimene rallivõit. «Oleme küll sageli pakkunud esikolmikus konkurentsi, kuid lõpuks oleme ikka langenud pisut tahapoole ega ole seda kõige väärtuslikumat karikat veel võitnud,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles