Taikselased kujundasid kuurist kontserdipaiga

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taikse külaselts
Taikse külaselts Foto: Erakogu

Taikse küla rahvas ehitas aastaid asjade panipaiga ja traktori hoiukohana kasutatud hoonest kontserdipaiga, kuhu 20. augustil tuleb esinema tavapärasest tuntum artist.

Taikse külaseltsi juhatuse liige Kristina Gudinas sõnas, et neile kohe meeldib külas teha kiiksuga asju. Nii võtavad nad ka korraliku seltsimaja taguse kuuri ühist korrastust. «Aastaid kasutati seda 30ruutmeetrist kolme ruumiga hoonet kultuurimaja asjade panipaigana ja 1980ndatel seisis ühes ruumis ka külamehe traktor. Nüüd mõtlesime, et teeme hoone korda ja ühisel jõul talgute korras tegimegi,» selgitas ta.

Vaheseina lõhkumisega saadi üks suurem ruum, millel on puupõrandalaadne jalgealune ja lava. Külarahvas tõi  ka muid esemeid, millega ruumi õdusaks kontserdipaigaks kujundada. Neid saavad kõik näha 20. augustil kell 20.08 algaval kontserdil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles