Türi ujula alustab hooaega hinnatõusuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ujula
Ujula Foto: Andrus Eesmaa

Reedel avab uksed Türi ujula, avamispäeva puhul saavad esimesed külastajad kommi, kuid kõigile tõusevad hinnad kümme protsenti, muudatusi on teisigi.

Türi ujula administraator Kersti Veeberg sõnas, et hooaega alustab ujula muudatustega. Meeldivamatest peaksid külastajad kohe sisenedes märkama põrandate uuendusi fuajees ja pesuruumides. «Lisaks põhjalikule puhastusele basseini- ja saunaruumides on meil endil küll meeldiv astuda uuele kattele nii eeskojas kui ka meeste ja naiste pesuruumis uuenduskuuri läbinud põrandatele. Loodame, et külastajatelgi,» lausus ta.

Samuti on vahetatud saunade uksed, mis hooaja jooksul hakkasid aina rohkem kuumust läbi laskma. «Tihendid kulusid kuumusega ära. Uued uksed hoiavad nüüd saunakuumust jälle paremini. Türi ujula on ju tuntud oma heade saunadega,» selgitas Veeberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles