Vodjal toimub improfilmi malev

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Improfilmi malev
Improfilmi malev Foto: Improfilm

"Tegu on filmientusiastidega, kes saavad sel nädalavahetusel kokku ja teevad valmis paraja hulga lühifilme," tutvustab Improfilmi maleva üks korraldajatest Ats Kurvet nädalavahetusel toimuvat üritust.

Sel aastal tulevad filmisõbrad kokku juba kolmandat korda ning esimest korda toimub nende malev Järvamaal. 18. augusti ennelõunast 20. augustini vältav filmilaagrit peetakse Vodjal. Kurveti sõnul langes valik Vodjale just seetõttu, et seal on palju eri tüüpi lokatsioone filmide tegemiseks. "Seal on ilusaid looduslikke kohti ja industriaalseid paiku," täpsustab ta. 

Malevasse saavad end kirja panna kõik filmihuvilised. Ettevõtmise eesmärk on teadmiste jagamine ning oskuste puudumise pärast muretsema ei pea. "Malev on ideaalne võimalus järgi katsetada rolle (nii kaamera ees kui ka taga), mida seni pole olnud võimalust proovida või on lihtsalt julgusest vajaka jäänud," kinnitavad korraldajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles