Maisi-Järvamaa paistab märksa põnevam öösiti

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öine maisilabürindis ekslemine pakub kahtlemata palju põnevust, kuid päris ära eksida pole Maisi-Järvamaal ilmselt võimalik.
Öine maisilabürindis ekslemine pakub kahtlemata palju põnevust, kuid päris ära eksida pole Maisi-Järvamaal ilmselt võimalik. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Õhtul paar minutit enne kümmet maisipõllu äärde jõudes võiks arvata, et rohutirtsude sirin, mööduvate autode müra ja lehmade kauge ammumine on ainsad hääled, mis sel hilisel tunnil kõrvu kostavad.

Kuid maisitaimede vahelt kuuldub ka laste kilkeid ja hüüdeid. Kohe saan ka mina teada, mis tunne on ööhämaruses maisipõllul orienteeruda.

Roosna-Allikult mõnisada meetrit Paide pool asuvale Maisi-Järvamaale pääseb üle maanteekraavi viivat puidust silda mööda. Teisel pool kraavi on Maisi-Järvamaad tutvustav silt ja suur plastkarp, milles on hulk paberist kaarte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles