Reformierakonna Paide linna esikolmik on otsustatud

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformi esikolmik Paides
Reformi esikolmik Paides Foto: Erakogu

Reformierakonna esikolmiku kohalikel valimistel Paide linnas moodustavad linnapea kandidaat Kristjan Kõljalg, teine number Andres Müürsepp ning kolmas number Raido Türner.

Reformierakonna Paide PKO juht ja linnapea kandidaat Kristjan Kõljalg sõnas, et seekord otsustati esikolmik moodustada niiviisi, et oleks esindatud nii kogemus kui ka noorus. "Andres Müürsepp teise numbrina on pikaaegse volikogu liikmena märkimisväärse kogemusega Paide linna juhtimisel ning Reformierakonna liikmena seisab erakonna põhimõtete ja programmi eest juba aastaid. Andres on mees, kes on peaarstina üle kahekümne  aasta teinud tegusid Järvamaa Haigla püsimisel ja arendamisel," sõnas Kõljalg.

Tugevate variantidena kolmanda numbri kohale olid kaalumisel meil mitmed kandidaadid ja otsustati nooruse ehk Raido Türneri kasuks.  See on Kõljalgi selgitusel märk noortele, et erakond peab noori oluliseks osaks tugevast Paide linnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles