Rannavollepaarid kütsid liiva kuumaks

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa rannavolle segapaaride paremik: (vasakult) Ilmar Mõttus, Gertrud Alatare, Margus Tepner, Karin Lassi, Karl Vilpuu ja Iris Kuhi.
Järvamaa rannavolle segapaaride paremik: (vasakult) Ilmar Mõttus, Gertrud Alatare, Margus Tepner, Karin Lassi, Karl Vilpuu ja Iris Kuhi. Foto: Gertrud Alatare

Pühapäeval pidasid rannavõrkpallurid Paide tehisjärve liivaväljakutel tuliseid pallilahinguid Järvamaa rannavolle segapaaride meistritiitlile. Võiduka lõpuni jõudsid seekord Karin Lassi ja Margus Tepner.

Võistluste peakorraldaja Piret Reinfel ütles, et kohale tulnud 11 võistluspaari oli talle tore üllatus. "Suurem osa mängijatest olid noored võrkpallurid, kuid neile astus vastu ka mitu paari kogenud mängijaid," rääkis ta.

Paarid jagunesid alagruppidesse loosi teel ja mängisid omavahel läbi kaks geimi 15 punktini. Mängu lõpp saabus kohe kui punktiskoor täitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles