Kogukondlased pooldavad kergliiklusteede rajamist (2)

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann (paremal) kuulab ära Sille Varuli (vasakul) ja Kati Nõlvaku, kes on tulnud vallamajja kergliiklusteede ehituse toetuseks kogutud allkirju üle andma
Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann (paremal) kuulab ära Sille Varuli (vasakul) ja Kati Nõlvaku, kes on tulnud vallamajja kergliiklusteede ehituse toetuseks kogutud allkirju üle andma Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eile hommikut alustasid Sille Varul Oisu kultuuri ja arengu seltsist ning Kati Nõlvak Raukla külaseltsist Türi vallavanema Pipi-Liis Siemanni kabinetis. Nad andsid üle 733 allkirja, millega kohalik rahvas toetab uute kergliiklusteede ehitust.

«Teeme ettepaneku lisada Türi valla arengukava 2018–2022 elukeskkonna tegevuskavasse Mäeküla–Väljaotsa ja Oisu–Retla–Kabala kergliiklustee väljaehitamine,» on kirjas Varuli ja Nõlvaku vallavanemale edastatud avalduses.

See pole esimene kord, kui  kogukonna aktiivsed liikmed on uute kergliiklusteede mõttega välja tulnud. Samasugune pöördumine on tehtud vallavalitsusele ka 2013. aastal, siis andis toetusallkirja umbes 300 inimest.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles