Tänavakorvpalli sari lõppes pimeduse varjus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väätsa tänavakorvpalli ööturniiril osalenud said nautida imeliselt punavat taevavalgust ning kunstlikku lambivalgust ühe korraga.
Väätsa tänavakorvpalli ööturniiril osalenud said nautida imeliselt punavat taevavalgust ning kunstlikku lambivalgust ühe korraga. Foto: Taavi Parts

Nädalavahetusel kohtusid korvpallihuvilised pimeduse saabudes Väätsa korvpalliväljakutel, et tõmmata otsad kokku sellesuvisel tänavakorvpalli sarjal.

Võistluste üks eestvedajaid, Taavi Parts, ütles, et turniir oli alles teist aastat ja massilist osalust kaasa ei toonud. «Mängud olid mõeldud täiskasvanutele. Kohal käis erinevatel etappidel kaheksa, kaheksa ja seitse meeskonda,» täpsustas ta.

Viimasele, ööetapile tuli esimest korda võistkond Aravete, kes näitas seni sarjas kaasa teinud võistkondadele nii-öelda koha kätte ja võitis neid kõiki. Meeskonnas mängisid Meelis Matkamäe, Romet Uudisküll, Romet Ruse ja Oskar Tammejõe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles