Vanemakoolitus läheb veel maakonnast mööda

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosna-Allikul elav Jane Almers usub, et vanemakoolitus aitab tal olla  Raimondile (3) ja Hendrikule (5) ning septembris sündivale kolmandale lapsele parem ema.
Roosna-Allikul elav Jane Almers usub, et vanemakoolitus aitab tal olla Raimondile (3) ja Hendrikule (5) ning septembris sündivale kolmandale lapsele parem ema. Foto: Erakogu

Järvamaa on üks vähestest maakondadest, kui mitte ainus Eestis, kus lastevanematel puudub seni võimalus riigi toel paremaks vanemaks olemist õppida.

Lapsevanem olla on keeruline, tõdeb tervise arengu instituudi vanemahariduse ekspert Ly Kasvandik. «Paljud lastevanemad, mina kaasa arvatud, vajavad mingil hetkel tuge, kuidas kõigega toime tulla,» ütles ta.

See, et vanematel on raske, selgus ka eelmise aasta lõpul tervise arengu instituudi tehtud uuringust. Selle tulemusi esitles instituut eelmisel nädalal üle Eesti kokku tulnud terviseedendajatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles