Lõuna-Eesti ralliteed võtsid järvalastelt sõidurõõmu

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Paavel ja Paavo Pajuväli alustasid esimest rallipäeva omas tempos ega osanud uneski näha, et rallilt tuleb neil naasta täiesti lömmis BMWga.
Rainer Paavel ja Paavo Pajuväli alustasid esimest rallipäeva omas tempos ega osanud uneski näha, et rallilt tuleb neil naasta täiesti lömmis BMWga. Foto: Remo Kuningas

Laupäeva õhtul lõppenud 15. Lõuna-Eesti ralli finišisse ei jõudnud ükski Järvamaa paar. Kõik kolm ekipaaži katkestasid tehniliste rikete või väljasõidu tõttu.

Esimesena langesid konkurentsist BMWga sõitnud Gert Kull ja Toomas Keskküla, kes maadlesid tehniliste riketega juba ralli avapäeval. «Esimene katse läks meil hästi ja sõitsime heas tempos. Jäime katsega rahule,» sõnas Kull.

Teise katse stardist said Kull ja Keskküla sõita umbes pool kilomeetrit, kui purunes bensiinipump. Vaatamata sellele sõitsid nad katse küll läbi ja kolmandagi katse vedasid välja, kuid mitte sellise kiirusega, nagu vaja. «Esimese päeva lõppedes saime uue pumba ja lootsime paremas tempos jätkata,» ütles Kull.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles