Väätsa rannaala üllatab ainulaadsete spordirajatistega

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väätsa noormees Sten Järv arendab Järvamaal ainulaadsel pumptrack-rattarajal kiirust, et künklik ring väntamata läbi teha.
Väätsa noormees Sten Järv arendab Järvamaal ainulaadsel pumptrack-rattarajal kiirust, et künklik ring väntamata läbi teha. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval Väätsa rannaalal peetud suurel perespordipäeval võis juba aimata, milliseks kujuneb sealne tegevuspark ja millised harrastused võiksid edaspidi väätsalasi kodust välja sportima tuua.

Väätsa vallavanema Lauri Läänemetsa selgitusel pole kõik veel kaugeltki valmis ja osa mõtteid mõlgub alles tegijate peas, kuid tubli algus on kavandile tehtud.

Läänemets sõnas, et asja mõte on panna inimesed rohkem liikuma ning pikendada valgustuse toel spordirajatiste kasutusaega. «Tahame, et inimesed saaksid ka pimedal ajal käia rannaalal jooksmas, rattaga sõitmas, suusatamas, jõudu tegemas ning võrk- ja jalgpalli mängimas,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles