Väätsal tuleb Järvamaa tervisefoorum

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa tervisefoorum 2016
Järvamaa tervisefoorum 2016 Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

12. oktoobril Väätsa mõisas toimuva Järvamaa tervisefoorumi „Emotsionaalne turvalisus ja süsteemne lähenemine töös peredega" sihtgrupp on eelkõige peredega tegelevad spetsialistid, aga osalema on oodatud kõik huvilised, vajalik on eelregistreerumine.

Maavalitsuse haridus-ja sotsiaalosakonna peaspetsialist Anu Puusepp ütles, et foorumist osavõtjaid ootavad ees huvitavad loengud,  grupitöö ja töös ettetulnud juhtumite käsitlemine süsteemsest vaatepunktist. Koolitajad on pereterapeudid Auli ja Tiit Kõnnussaar, kes on Gordoni perekooli ja PREP paarisuhtekoolituse koolitajad.  Auli töötab Tartu Rajaleidja keskuses psühholoogina, põhiosa Tiidu ajast kulub tööle pereterapeudina erapraksises Tartus.

Tervisefoorumil osalemine ja lõunasöök on tasuta, vajalik eelregistreerumine. Registreeruda saab hiljemalt 28. septembrini või kohtade täitumiseni.

Foorumil kuulutatakse välja Järvamaa aasta tervisetegu 2017.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles