IRLi Järva valla vallavanema kandidaat on selgunud

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Oraste
Tiina Oraste Foto: Erakogu

Järva valla Isamaa ja Res Publica Liidu valimisnimekirja liikmed valisid ühehäälselt sügisestele kohaliku omavalitsuse volikogu valimistele vastu minnes vallavanema kandidaadiks Tiina Oraste ja volikogu esimehe kandidaadiks Jüri Ellrami.

„Võrreldes möödunud valimistega on situatsioon teistsugune, sest konkurents toimub nüüd pea 10 000 inimesega ühendvallas. Meil on valimisteks kokku pandud laiapõhjaline nimekiri, kus valitseb hea tasakaal kogemuste ja nooruslikkuse vahel,“ selgitas Oraste.

Ta lisas veel, et eelmine kord võitsid IRLi nimekirjad valimised Albus ja Imaveres, kuid väga häid kandidaate on meil pea kõigis seitsmes ühinevas omavalitsuses. 

Volikogu esimehe kandidaat Jüri Ellram rõhutas, et  21-liikmelises uues volikogus ei tohiks olla kohta suurele erakondlikule poliitikale, vaid kõik peaksid eelkõige keskenduma loodava ühendvalla toimimisele. "Meie jaoks on oluline, et inimestel oleks tasuv töö, kodu kus elada, kodulähedane lasteaed ja põhikool. Lapsed peavad saama omandada kvaliteetset haridust ning tegeleda huviharidusega. Väga oluline on turvalise elukeskkonna säilitamine ning arendamine." lisas Ellram.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles