Võrkpalliklubi jätkab meistriliigas uue koosseisuga

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallurid (vasakult): Ilmar Mõttus, Siim Põlluäär, Keiro Vantsi, Virko Vantsi, Reimo Kuri, Margus Piik, Veiko Tihemets, Alo Lengert, Urmas Piik, Romet Priimägi(peidus), Kristjan Õuekallas.
Võrkpallurid (vasakult): Ilmar Mõttus, Siim Põlluäär, Keiro Vantsi, Virko Vantsi, Reimo Kuri, Margus Piik, Veiko Tihemets, Alo Lengert, Urmas Piik, Romet Priimägi(peidus), Kristjan Õuekallas. Foto: Gertrud Alatare

Järvamaa võrkpalliklubi esindaja Veiko Tihemets kinnitas, et meeskond mängib ka sel hooajal Credit 24 meistriliigas. Meeskond on juba kuu aega füüsilist vormi turgutanud ja alustab saalitreeninguid järgmisel nädalal.

Tihemets tunnistas, et meeskonda kokku panna on olnud raske, sest meistriliigasse lisandunud Saaremaa klubi ajas olukorra veelgi pingelisemaks ning tekkinud on mängijate nappus. «Eesti professionaalsed võrkpallurid ja andekamad noored siirduvad mängima piiri taha ning meistriliiga tasemel noori pole nii palju peale kasvamas,» põhjendas ta.

Seetõttu on ka Järvamaa võrkpalliklubil olnud raskusi mängijate leidmisega. «Samas on huvi siia mängima tulla teiste riikide mängijatel,» märkis Tihemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles