Hea korstnapühkija lahkub tahmajälgi jätmata

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Albus elav Veljo Kuke meelest on  küttekollete ja korstnate olukord küll aastatega paranenud, kuid probleem on endiselt tõsine.
Albus elav Veljo Kuke meelest on küttekollete ja korstnate olukord küll aastatega paranenud, kuid probleem on endiselt tõsine. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa korstnapühkijad Veljo Kukk ja Jaanus Heinsalu on seda meelt, et hea korstnapühkija endast tahmajälgi maha ei jäta. Füüsikaseadusi järgides ei tohiks ka tahmalõhna tuppa jääda.

Nädala alguses kutsus päästeamet kodukolde omanikke kiirustama ja veenduma, et küttekolded on algavaks küttehooajaks valmis.

Lääne päästekeskuse ohutusjärelevalve büroo juhataja Indrek Laanepõld ütles, et tõenäosus saada korstnapühkija oma kodu turvalisust kontrollima paari lähinädala jooksul väheneb iga tunniga. «Sügis on olnud nende meeste töö kõrghetk ja hilinejad peavad ootama oma järge ligi kuu või isegi rohkem,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles