EKREga liitunud Koeru poliitikud lubavad Järva valla lammutada

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva valla tulisemad kritiseerijad Külvar Mand (vasakult), Andres Teppan ja Ahti Karon on otsustanud kandideerida Järva vallavolikokku Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna nimekirjas.
Järva valla tulisemad kritiseerijad Külvar Mand (vasakult), Andres Teppan ja Ahti Karon on otsustanud kandideerida Järva vallavolikokku Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna nimekirjas. Foto: Dmitri Kotjuh

Järva valla tekke vastu sõdinud Koeru poliitikud otsustasid liituda Eesti Konservatiivse Rahvaerakonnaga ja lubavad võimule tulles poolitada äsja tekkinud valla kaheks.

Koerus võimul olev valimisliit Parem Koeru otsustas sundliitmise tulemusel tekkiva Järva vallavolikogu valimistel osaleda Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) nimekirjas.

Koerust kandideerib uues nimekirjas viis volikogu liiget ning volikogu esimees Külvar Mand ja vallavanem Andres Teppan. «Uus jõud valimistel on selgelt protest tänase haldusreformi tulemuse vastu,» lausus Mand. «Rõõmu teeb see, et meiega sarnaselt mõtlevaid inimesi paistab olevat palju, sest nimekirjaga on ühinenud inimesi kõigist liituvatest valdadest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles