Paide ühisgümnaasiumis algas viimane õppeaasta

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile said Paide ühisgümnaasiumis kooliteed alustanud lapsed aabitsa kätte maja ees, aga kus on nende järgmise kooliaasta avaaktus, see pole veel teada.
Eile said Paide ühisgümnaasiumis kooliteed alustanud lapsed aabitsa kätte maja ees, aga kus on nende järgmise kooliaasta avaaktus, see pole veel teada. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eile alustas Paide ühisgümnaasium 41. õppeaastat, mis jääb kooliperele viimaseks ühiseks aastaks vanas õppehoones. Aasta pärast laiutab kollase koolimaja asemel tühjus ja olnut meenutab üksinduses seisev võimla.

Kooli direktor Kersti Laastau soovis alanud õppeaastaks kõigile suurt teadmistejanu ja toredaid ettevõtmisi ning palus kõik lahedad seigad koolielust kirja panna ja temani toimetada. «Paneme selle kooliaasta lõpus kokku sellise ägeda aastaraamatu, et kõik teaksid, kui tore kool meil on,» innustas ta õpilasi ja õpetajaid.

Kümnendasse klassi minejatele pani Laastau südamele koguda endasse oma kooli tunnet ja võtta järjepidevus kaasa linna rajatavasse riigigümnaasiumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles