Ühine sünnipäevapidu kestis 15 tundi

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvapeo eksootilisim esineja oli 1970ndate lõpul ja 1980ndate keskpaigas kuulsuse tipu saavutanud Münchenis loodud Saragossa Band. Loomulikult kõlasid kahetunnise etteaste jooksul ka hitid, nagu «Zabadak» ja «Sunshine Regge».
Rahvapeo eksootilisim esineja oli 1970ndate lõpul ja 1980ndate keskpaigas kuulsuse tipu saavutanud Münchenis loodud Saragossa Band. Loomulikult kõlasid kahetunnise etteaste jooksul ka hitid, nagu «Zabadak» ja «Sunshine Regge». Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval Paide linnasüdame täitnud suur sünnipäevapidu algas hommikul kell kümme ja lisaks hilistele õhtutundidele jätkus seda ka pühapäeva varahommikusse.

Suur sünnipäev koos õhtuse rahvapeoga oli mahukas ettevõtmine, mille korraldajasid Kesk-Eesti Tre raadio kõrval 30. hooaega alustav Paide kultuurikeskus ning 726. sünnipäeva tähistav Paide linn koos liituva Paide ja Roosna-Alliku vallaga.

Rahvapidu algas hommikul kell kümme laada ja rahvamängudega. Samal ajal tegi päevajuht Arlet Palmiste mänge huviringidele. Keskpäeval said linnapeakandidaadid humoorikas valimissõus mõõtu võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles